Kudde

Kudde som är självuppblåsande, från Phoxx. Den här är inköpt på XXL för 199 kr, inte värt priset skulle jag säga. När man öppnar ventilen så fylls den sakta med luft och vecklar ut sig, kan dock behövas några andetag för att få den önskade tjockleken.

Ligger man på kvällen och pratar och har kudden under nacken så är det ganska skönt att ha den fylld ordentligt, men sen när man ska sova så tömmer jag den nästan helt.

Luften som kommer ur luktar väldigt kemiskt, men som tur är så är det inget som man känner när man ligger på den och ventilen är stängd.

2016-09-17_10-37-00

Jag funderade i ett tidigare inlägg om ryggsäcken på vad jag har i min väska som tar onödig plats. Denna kan nog kvala in ganska bra i den kategorin. Den tar inte jättestor plats men inte heller jätteliten plats. Den är också ganska onödig då man lika gärna kan stoppa någon tröja i en tygpåse/påsen till liggunderlaget och ha som kudde.

Fodret är någon typ av ”mjuk” plast som fått en tygliknade beläggning och den är lite prasslig och hård.

När den är fylld lite mer så känns det som om man måste ligga och parera hela tiden för att inte rulla av.

Kudden kommer med ett spännband och påse att förvara den i.


En reaktion på ”Kudde

  1. Jag köpte en förra året som jag är mycket nöjd med. Jag har själv svårt att sova utan hyfsad kudde och av den anledningen tycker jag den är en viktig lyx för mig. Jag brukar aldrig aldrig ha den helt uppblåst, kanske bara till hälften. Tycker den funkar bäst så. Jag är glad över att ha kunnat hitta en så pass bra kudde till en så billig peng, men smaken är olika liksom behoven. För dig onödig lyxpryl, för mig nödvändig lyx. 😉 Observera att jag inte har testat några kuddar i de dyra segmenten utan blev nöjd direkt med denna. Hade varit kul att kunna testa dyra för att se om de är så mycket bättre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s